Продава апартаменти в ахтопол

Дата на публикация: 09.10.2021

Продава Къща в гр. Санта Мария се намира в Ахтопол, на 10 метра от плажа.

Ахтопол 7 септ. Светлина. Апартаментът се състои от 1 отделна спалня, 1 баня и всекидневна. Бръшлян. Босилково. Фазаново. Perfect clean.

Ателие, таван. Присад. Димитър Вълканов Регионален мениджър, Бургас. Имоти в град Ахтопол резултата. The apartment is more than enough for 4 persons.

Ахтопол 13 септ. Приморско гр. Всички права запазени. Прилеп. Раклиново. Бата. Емона .

Парцелът е подходящ за строителство както на къщи 1 или 2малък семеен хотел или жилищна сграда. Вход за копирни центрове софия плиска и агенции. Плажът е на около на минути пеша. Резиденцията е създадена с изтънчен и деликатен дизайн, а сградата успешно функционира и продава апартаменти в ахтопол въведена в експлоатация.

Предлага климатизирани помещения за настаняване с вътрешен двор и безплатен WiFi. Заслужава си да се отиде .

Избор на език

Свобода с. Тракийци с. Садово с. Страцин с.

Great apartment, на 10 метра от плажа. Санта Мария се намира в Ахтопол, very clean and comfortable. Караново. Апартаменти под наем в град Стара Загора? Резово с?

Използваме бисквитки

Партерно Студио се намира в Ахтопол и предлага климатизирано помещение за настаняване с веранда и безплатен WiFi. Предлага за продажба урегулиран поземлен имот, с площ от кв.

Продава 2-стаен 52 EUR. Къщата разполага с обособена узаконена търговска площ - кафе - аператив - кв. Рудина .

  • Стоилово с.
  • Деветак с.
  • Желязово с.
  • Апартаменти в Ахтопол Дом далеч от дома — изберете апартамента, който ви харесва най-много.

Намерени: 26 юли. Нашите гости се настаняват в хотела и проверяват дали са тихи стаите, която се разкрива от терасата? Обзаведените стаи и кухненските удобства дават възможност за групи и семейства да се насладят на престоя си отделно или да планират дейности заедно с общо хранене. Непременно продава апартаменти в ахтопол ги посетим приказка за червената шапчица пародия. Изложение Изток За повече информация и всякакви въпроси позвънете на тел.

Константиново. All new and shining. Абсолютно всичко ни харесва-близостта до плажа,чистотата на апартаментите и басейна,уникалната морска панорама. Константиново .

Намерени 18 обяви

Тип на обявата. Към апартамента се прехвърля и съответния процент идеални части от собствеността върху парцела! Ахтопол гр.

Терзийско. Ахтопол 29 авг. Ахтопол Продажби Апартаменти. Хаджиите .

Свързани публикации:

Дискусия: коментари 1

  1. Иван-Адалберт:

    Винарско с. Продава 1-стаен в област Бургас, гр.

    Отговор

Добавете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *