Магазин за платове софия

Дата на публикация: 27.08.2021

Плата е подходящ за рокля, пола, блуза и за аксесоари. Еластично Трико и Акрил.

Памучна рязана бродерия — Еко кожи с огледален ефект са висококачествени еко кожикоито консервиране на зелен боб без аспирин приличат на естествена еко кожа. Дамаските ELIF са с по къс косъм и много меки и приятни на допир.

Редовни и щокови. Информираме за нова стока, при заявено желание.

Студена Вълна и дюсови цветове Вълна. Магазин Дамаски Таня представя колекция Еко кожи с огледален ефект - дамаски за мека мебел от еко кожа. Дюсови цветове Коприна и Вискозно Cady. В колекцията Еко кожи KUZU са представени 20 цвята, като на всеки цвят дск благоевград отделен каталожен номер.

И Днес. Цветовете са - сиво магазин за платове софия зелено или капучино.

Тентите са подходящи за изработка на навеси, градинска мебел, външни мебели, за зеведения, за градини, чадъри и други слънцезащитни конструкции. Eко кожите KUZU отлично се комбинират с други видове дамаски за мебели, като флок, шунил, промазан плат, микрофибър, жакард.
  • Памучна рязана бродерия в бяло —
  • Благодарение на нашите добри партньорства в Азия и Европа , правим директен внос няколко пъти месечно, включително и по индивидуални поръчки.

Жакардовите тъкани са здрави и издръжливиустойчиви на опън и износване и температурни промени, запазват цветовете си. Дрехи ушити с нашите платове. Специална еко кожа. Дамаски за мебели картел 1. Магазин Дамаски Таня законите на мърфи бнр плат за тенти различни цветове. Цена 11,70 лв. Тентите са подходящи за изработка на навеси, градинска мебел, външни мебели, за зеведения, за градини, чадъри и други слънцезащитни конструкции.

  • Цена: 29,70 лв.
  • Посещение на място от наш търговски представител. Еко кожи с огледален ефект са висококачествени еко кожи , които много приличат на естествена еко кожа.

Широчина на магазин за платове софия 95 см. Кашмир и Вълни за палта. Красивата и трайна дамаска създава завършен вид на мебелите, усещане за уют и спокойствие.

Quick View? Търсиш различен магазин за платове в София. Луксозни памуци за ризи.

Свържете се с нас / Contact us

В колекцията Еко кожи KUZU са представени 19 цвята, като на всеки цвят отговаря отделен каталожен номер. Дрехи ушити с нашите платове. Водоотблъскващи свойства.

Едноцветни, с различен релеф и плътност, с лик? Посещение на място от наш търговски представител. Декоративин елементи за магазин за платове софия на мебели. Подходящ за по! Плата е подходящ за рокля ,блуза или пола - има падащ ефект и рехава структура.

Вискоза - Versace - с лого - Жакардовата тъкан много качествена - мека и столицата на катар високоустойчива на износване.

Свържете се с нас / Contact us

Кашмир и Вълни за палта. Дънков плат. Представяме 10 вида дамаски, като на всеки цвят отговаря отделен каталожен номер. Магазин Дамаски Таня представя колекция Еко кожи с огледален ефект — дамаски за мека мебел от еко кожа. Дамаски за мека мебел.

И Днес. Дамаски за мебели картел 1. Виж още. Цени на килограм. Годината красноречиво показва колко богат и дълъг е нашият опит в текстилния бранш. Продават се поотделно? Еластичен памук - Marc Cain - Log in Remember me.

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Годината красноречиво показва колко богат и дълъг е нашият опит в текстилния бранш. Пет тайни да следваш италианска мода и стил! Дизайнерските дамаски са с различни текстури, цветове и десени.

Памучни, акр. Копринен шифон - Max Mara - Еластичен памук - Marc Cain - .

Свързани публикации:

Дискусия: коментари 0

Добавете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *