Къща за гости рай кърджали

Дата на публикация: 02.10.2021

Баня Безплатни тоалетни принадлежности. Very modern Hotel and clean. Задайте въпрос Благодарим ви!

Търсете, разглеждайте и планирайте цялото си пътуване. Отзиви от гости 7. Very modern Hotel and clean. Всички къщи за гости Къщи за гости Апартаменти. Разходите за допълнителни услуги не се калкулират автоматично в крайната цена и трябва дa се заплатят отделно по време на престоя ви.

Гледка от стаята Изглед към градина. Чисто, преди да заминете, реновирано стилно студио в таванско помещение в центъра на град Ардино, удобно.

Прочетете повече относно възможните ограничения за пътуване. Ново. Къща Старо място до яз.

  • Прочетете още.
  • Удобства в стаите. Къщата разполага с 9 двойни стаи, при необходимост може да се сложи легло за дете.

Бихме посетили с удоволствие отново! Моля, въведете своите дати, за да проверите наличността. Вижте стаи и цени. Чисто, удобно, спокойно, с прекрасна гледка! Съжаляваме, резервации за повече от 30 нощувки не са възможни. Сушилник за дрехи.

  • Вашата дата на отпътуване е невалидна.
  • Кърджали Къщи за гости Хотели.

Телевизор с плосък екран. Потвърдени отзива от реални гости. Можете да резервирате трансфер след приключване на вашата резервация в хотела.

Вила Белеза, Китница. Най-популярните удобства Безплатен паркинг. Разрешени са домашните любимци. Вила Ирина се намира в Кърджали и разполага с градина и тераса.

Избор на език

Къща Пазара, Кърджали. Къща за гости Пазара се намира на 20 метра от пазара на производителите в град Кърджали. Вила Белеза се намира до брега на язовир Кърджали, до село Китница. Можеш да прочетеш повече за това тук.

Разходите за допълнителни услуги не се калкулират автоматично в крайната цена и трябва дa се заплатят отделно по време на престоя ви! Само по този начин става ясно, че коментарът е направен от реален гост с реален престой. Удобства в стаите. Област Кърджали Къщи за гости Хотели. Дата на напускане Изберете дата. Къща за гости рай кърджали в Екстранет. Вижте наличността.

Стаи и наличност

Добавете ги в следващата стъпка! Отзиви от гости 7. Kardzali Central Park. Къщи за гости в Област Кърджали.

Вила Белеза, Наредба 7 минимални изисквания, тераса и безплатен Wi-Fi Само по този начин става ясно. Много отзивчиви и добронамерени! Вижте наличността. Вижте стаи и цени!

Настаняването е в двойни и тройни. Къщи за гости Хотели.

Къща За Гости “Рай” - Кърджали

Нашите гости се настаняват в хотела и проверяват дали са тихи стаите, дали храната е вкусна, дали персоналът е любезен и др. Цена за двойна стая.

Teatar Dimitar Dimov.

Бихме посетили с удоволствие отново. Покажи всички съоръжения Скрий съоръженията. Допускат се домашни любимци. Центърът на града се намира на 2 км разстояние.

Свързани публикации:

Дискусия: коментари 1

  1. Деслав:

    Kът за хранене на открито.

    Отговор

Добавете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *