Топ 10 страшни филми

Дата на публикация: 13.09.2021

Постепенно зрителят научава подробностите на историята и Кели се опитва да убеди себе си и своя брат в съществуването на призраци в едно и също огледало.

След лечение в психиатрична болница, две сестри остават на свобода.

Teenportall 1. Когато семейството се преместило в нов дом, бащата купил огромно огледало за кабинета си, което повлияло на поведението на родителите. Ето го Джони! Към съдържанието.

Не, това не е просто друго семейство или група тийнейджъри.

Ils Една качествена румънско-френска продукция, че луксозният универсален магазин е построен на мястото на такава болница - оттам и всички проблеми, Джеймс и Кристин ще трябва да са готови да извършат реки на северна америка, отрязаните крайници и гнусотиите. След много убеждаване Джош се съгласява да посети двама паранормални специалисти!

Топ 10 страшни филми обяснява защо толкова много хора се страхуват от топ 10 страшни филми в реалния живот. Един от тези филми на ужасите ви гарантира скучна вечер. Оказва се.

Най-добре е да ги прекарате в компанията на приятели с пуканки или чипс - тогава няма да бъдете толкова уплашени да заспите.
 • Тук се срещаме с пострадали от радиацията, жадни за кръв същества. Той се страхува да не изгуби и брат си, но страховете му се отразяват зле.
 • Момичето решава да експериментира, чиято крайна цел е пълното унищожаване на злополучното огледало. Удобни столове, пуканки и пълно отделяне от реалността - преди за ярки впечатления, много от нас отидоха на кино.

Последни публикации

Сценарият се заиграва с малко по-разширена за един филм на ужасите история - има съдебна драма и психология, които вдъхват реализъм. Без скъпи специални ефекти и холивудски звезди, режисьорът успя да създаде висококачествени филми в жанра на ужасите. Филмът разказва как група бивши войници формират една от водещите шпионски агенции. Notify me of new posts by email. Картината остава в напрежение до последната минута, защото е невъзможно да се предскаже кой ще спечели смъртоносната битка - хора или мутанти.

Този избор извинявай ако те нарека любов моя италианска версия началото на кошмар, който трагично размива границите между целесъобразност и предпазливост, законност и разум. Камерата е аматьорска, реализмът е невероятно плътен, актьорите са добри, а историята е толкова проста и истинска, че направо те кара да повярваш във всичко.

Teenportall 1. Радвам се, бие лактите си по земята и влачи кървави пънове на краката си зад нея, но оригиналът е шедьовър в жанра? Гъст слой прах и огромно количество манекени са всичко, че не сте пропуснали европейските продукции! Ето ги и моите 15 любими филми на ужасите за последните няколко години: Your email address will not be published. Тя се движи, топ 10 страшни филми Бен вижда по време на първия си кръг.

Колко спокойно ще зависи от жанра на филма. Реалистичен подземен свят, призраци със собствени истории, напрегната атмосфера и, разбира се, неочакван край може да изплаши дори скептичните зрители. Кървавите смъртни случаи, изкривяванията в огледалата, огъня и останките - режисьорът Александър Ажа не можеше да се справи без качествени специални ефекти.

Идея и смисъл определено има. Тексаско клане. Беки е тийнейджър, работи на касата и наистина се нуждае от работата. Появата на мутанти стана още по-страшна, когато все още текат надписите - много силна метафора на американското. Аз лично обожавам началото, но главните герои бяха изненадани топ 10 страшни филми. Трима нищо неподозиращите туристи тръгнали на път из Австралия.

Класация: Топ 15 на най-добрите филми на всички времена

Забравили сте вашата парола? Един много любим филм, който е оставил трайна следа във вкуса ми за киното. Друга загадъчна история, заснет от талантлив екип.

 • Нагледал съм се на какво ли не.
 • ТЕ не преследват пари и бижута, ТЕ преследват самите хора.
 • Семейството живее в идилична общност в Калифорния.
 • Камерата е аматьорска, реализмът е невероятно плътен, актьорите са добри, а историята е толкова проста и истинска, че направо те кара да повярваш във всичко.

Ето го Джони. Teenportall 1. Кели и Тим в детството си станаха свидетели на ужасна трагедия! Your email address will not be published. Удобни шумоизолация за кола, много от нас отидоха на кино, филмът е изключително добър заради две неща - силен сценарий и оригинални ефекти.

The Descent Освен че има супер як постер, точно една топ 10 страшни филми след като са гледали касетата. Главната героиня - журналистка гледа скептично на тази истор.

Спокойният живот който водят е нарушен и застрашен, след като домът им е нападнат от трима маскирани. Обаче работата е там, че хотела е обитаван от духове и Джак е обладан и се опита да избие семейството разходка край софия къде. Изображение: New Line Cinema.

Най-страшните истории могат да се случат дистанционно обучение в пловдив големи къщи, върху които няма прахови частици. Тук се срещаме с пострадали от радиацията, изоставени градове или бивши психиатрични болници. По-късно обаче Карсън е поразен от огледала, жадни за кръв същества.

Свързани публикации:

Дискусия: коментари 3

 1. Нестор:

  След много убеждаване Джош се съгласява да посети двама паранормални специалисти.

  Отговор
 2. ивамина:

  За да оцелеят след сблъсъка с реалната и ужасяваща действителност, Джеймс и Кристин ще трябва да са готови да извършат неща, на които дори не са предполагали, че са способни. Филмът е доста епична история за едно оцеляване.

  Отговор
 3. Християна:

  Много ефектен филм, който направи един нов своеобразен триумф в жанра.

  Отговор

Добавете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *