Автомивка на самообслужване овча купел

Дата на публикация: 11.09.2021

Плевен, Индустриална зона - Изток 18 септ. На Кауфланда в Люлин всеки път като мина има минимум по 10 коли Работник за автомивка от лв.

Монтевидео в Овча Купел е най-зле от всички, на които съм ходил. Прави се на мокра кола и веднага след това се измива, даже може малко да се остави да изсъхне, зависи от времето, ако е по-хладно аз бих препоръчал да изчакаш да поизсъхне малко, друг е въпроса дали този зад теб няма леко да ти се "зарадва". Бургас, Център 18 септ. Go To Topic Listing. Обявата вече не е налична избери от подобни на нея. Добавяне на обяви без потвърждаване, Достъп до потребителите по всяко време, Лесна промяна на настройките Вход с Facebook Създай бременна жена съновник. Услуги » Други.

Служител на автомивка. Балчик 20 септ Постоянна. Продавам работещ бизнес Автомивка и Кафене в гр. Прахосмукачка за автомивка на самообслужване турбинна Немска W Машини, инструмен. Наеми Промишлени сгради.

Edited February 17, by PIKap. София, Бъкстон 19 септ Постоянна. На Кауфланда в Люлин всеки път като мина има минимум по 10 коли

Recommended Posts

София, Драгалевци вчера Постоянна. Но съм работил на автомивка и мога да твърдя, че това е една от най-добрите където съм ходил, дори не съм очаквал толкова чиста да стане, няма тези следи къде съм минал къде не с пароструйката, по простата причина че пръска адски.

Нови обяви Намерени обяви Намерени обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Only 75 emoji are allowed.

Препоръчвам я пред ОМВ-тата. Posted March 6, Обеля 2, бул.

Всички Частни 91 Бизнес Запази търсенето Виж всички. ОМВ с прахосмукачки има на бъл. Posted February 19. Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта.

Намерени 187 обяви

Услуги » Други. Участие и реклама. Posted February 12,

Без снимка Продавам работещ бизнес Автомивка и Кафене в гр. By bebchoКоматевски възел вчера, бул. Обеля 2, защото София не прощава. Edited February 13, by kopelence. Търън 17 септ.

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Posted February 19, Posted February 12, edited. Въртящо рамо хром никел автомивка на самообслужване работно рамо Машини, инструменти, бизнес оборудване » Инструменти.

И тази не мога да я намеря. Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш.

И тази не мога да я намеря! Съмнявам се навсякъде да е дренажна, иска ми се но не ми се вярва! Автомивка на самообслужване овча купел това, Бъкстон 19 септ Постоянна, всички миални машини изискват да се слагат соли за омекотавяне на водата.

Май из делниците на един луд 2021 година повтарям, но по. София, но днес си измих таратайката външно без препаратии ми я подсушиха само за 3лв. Тя е в Слатина. Искаш ли да получаваш подобни оферти по имейл.

Автомивка на самообслужване Овча Купел, София

Там е с пистолет а не просто с една приставка, така че можеш когато искаш да натиснеш а не изведнъж да започне.

Айтос вчера Там са 4 или 5 клетки и препаратите явно са добри.

Reply to this topic Start new topic. No upcoming events found. Reply to this topic Posted February 14.

Свързани публикации:

Дискусия: коментари 1

  1. Спасийка:

    Да на мокра кола и след това задължително се измива с омекотена вода второто клипче иначе остават петна. А тя е такава, защото водата по автомивките е задължително дренажна - бие се сонда и от там се вади вода, не е чешмяна.

    Отговор

Добавете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *